Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 50

Thread: Indian Companies Using Qt

  1. #21
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    India
    Posts
    54
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Qt products
    Qt3
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    I have:
    1. Patni Computer Systems Ltd.
    2. Indofuzi
    3. QBit Systems India Ltd.

  2. #22
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    21
    Thanks
    2
    Qt products
    Qt3
    Platforms
    Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    Hai

    My Company "METAMINDS" at Hyderabad is using this QT on windows.

    Thanks for the information Sunil.
    I came to know there are so many companies that is using QT..

    really great information for all the Job seekers in QT side.

    thanks
    vinnu

  3. #23
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    102
    Thanks
    5
    Qt products
    Qt3
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    heres one more
    C.G. CoreEl logic systems
    pune.


    n'joy

  4. #24
    Join Date
    May 2006
    Location
    Pune,India
    Posts
    63
    Thanks
    7
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    We are at Samutkarsha Infotech, Pune also use Qt.

  5. #25
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Kerala
    Posts
    371
    Thanks
    76
    Thanked 37 Times in 32 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    List of companies updated.
    We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them

  6. #26
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangalore,India
    Posts
    235
    Thanks
    7
    Thanked 25 Times in 24 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    Hi,
    I am working on Qt 4.2. in
    ZiLOG India Electronics (P) Ltd.

    Bangalore .
    please add in list.

  7. #27
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    21
    Thanks
    2
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    hi...

    I am working in Wipro technologies, Pune

  8. #28
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangalore,India
    Posts
    235
    Thanks
    7
    Thanked 25 Times in 24 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Windows

    Question Re: Indian Companies Using Qt

    where can I see updated List of companies?

  9. #29
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Kerala
    Posts
    371
    Thanks
    76
    Thanked 37 Times in 32 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    In the first post ...
    We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them

  10. #30
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bangalore
    Posts
    23
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    Hi,

    Great work dude!

    There is an European company called Autoform using Qt in their Hyderabad facility.

    Please update this:

    AutoForm Engineering India Private Limited
    8-2-400/2,
    Road No.5,
    Banjara Hills,
    Hyderabad
    The Keyboard Is Mightier Than The Sword!

  11. The following user says thank you to bits for this useful post:

    sunil.thaha (5th July 2007)

  12. #31
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mountain View, California
    Posts
    489
    Thanks
    3
    Thanked 74 Times in 54 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    As a Trolltech partner, I've had a chance to work with a lot of Qt using companies, mainly in the US, but also a few around the world. lpotter is correct, in that a lot of companies don't advertise their use of Qt. For some it's simply a matter of their engineering department not talking with their marketing department. For others, it's a genuine competitive advantage. Qt is a more efficient development framework than what their competitors are using.

    p.s. No, I can't say who any of the companies are.

  13. #32
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Kerala
    Posts
    371
    Thanks
    76
    Thanked 37 Times in 32 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    Bump...
    I see a lot of Indian, active in this forum ...
    Just wanted to let you guys know that there exists such a thread where you can help :-)
    We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them

  14. #33
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    India
    Posts
    1,042
    Thanks
    8
    Thanked 133 Times in 128 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Companies Using Qt

    i see that... QBit Systems India Ltd. is listed in "Unknown" location.. Well its in Jaipur (Rajasthan)

    Here is another company...
    GeoVision Software Inc. Its a USA based company with half of its development center in Jaipur..(Rajasthan)
    Last edited by nish; 3rd October 2007 at 16:37.

  15. The following user says thank you to nish for this useful post:

    sunil.thaha (5th October 2007)

  16. #34
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Kerala
    Posts
    371
    Thanks
    76
    Thanked 37 Times in 32 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    I see a lot of Indians using Qt now a days... Just wanted to let you know that you could help
    We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them

  17. #35
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bangalore,India
    Posts
    419
    Thanks
    37
    Thanked 53 Times in 40 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    Hi ppl,
    I am an engg student in Info Science at Bangalore and i would like to know whether the various companies listed above offer internship for engg students (qt based)

    Thanks
    The biggest difference between time and space is that you can't reuse time.
    -- Merrick Furst

  18. #36
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    India
    Posts
    1,042
    Thanks
    8
    Thanked 133 Times in 128 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    let me add one more..

    http://www.vavni.com

  19. #37
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    627
    Thanks
    3
    Thanked 89 Times in 87 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    one more...

    digital media centre

  20. #38
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    627
    Thanks
    3
    Thanked 89 Times in 87 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    One more:

    Spartan Labs Pvt. Ltd. Pune, India

  21. #39
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangalore
    Posts
    658
    Thanks
    116
    Thanked 42 Times in 41 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    my company
    RealTime TechSolutions Pvt Ltd

    in Bangalore
    "Behind every great fortune lies a crime" - Balzac

  22. #40
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    India
    Posts
    1,042
    Thanks
    8
    Thanked 133 Times in 128 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Indian Companies Using Qt

    one more for the disposal
    mangotechno

  23. The following user says thank you to nish for this useful post:

    sathiskumarmsk (23rd July 2009)

Similar Threads

  1. Qt Consulting and Traning companies in Germany and EU?
    By high_flyer in forum General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 27th March 2008, 14:06

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.