Results 1 to 2 of 2

Thread: Symbol Exporting in dylib

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    20
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Windows

    Question Symbol Exporting in dylib

    Hi,

    I am trying to develope a dylib using Qt/Mac, but
    How to do symbol exporting in a dylib ?
    is ther any option available in qmake or do we need to change anything in the .pro file.?

    Thanks,
    knrcse

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New York
    Posts
    45
    Thanks
    5
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11

    Default Re: Symbol Exporting in dylib

    were you ever able to resolve this? I am in a similar place.

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 23rd May 2008, 11:12
  2. link error for visual studio.net 2003
    By berlin in forum Newbie
    Replies: 9
    Last Post: 29th September 2006, 17:06
  3. Link Errors
    By magikalpnoi in forum Qt Programming
    Replies: 5
    Last Post: 25th September 2006, 23:04

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.