Results 1 to 2 of 2

Thread: MSVC6 + qt3-win-commercial = no code completion

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    22
    Thanks
    4
    Qt products
    Qt3
    Platforms
    Unix/X11

    Default MSVC6 + qt3-win-commercial = no code completion

    Hello.
    I've just installed msvc6 and qt-3 with "integrate with ide option". I've get "qmsnet" toolbar it's ok, but i lack code completion. IDE completes local variable names but can't complete qt functions and classes names. Please, help!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    6,264
    Thanks
    36
    Thanked 1,518 Times in 1,388 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60 Maemo/MeeGo

    Default Re: MSVC6 + qt3-win-commercial = no code completion


Similar Threads

  1. Code completion for a Qwidget at Qt4 in QDevelop 4.3.1
    By sipklaus in forum Qt-based Software
    Replies: 3
    Last Post: 9th August 2010, 09:46
  2. Code works with 4.3.3 but not with 4.4.0 (both commercial)
    By akshay_blitz in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 8th June 2008, 00:14
  3. Code completion in eclipse?
    By DeKay in forum Installation and Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 14th August 2007, 06:17
  4. Code Completion in QScintilla
    By jpjimenez in forum Qt Programming
    Replies: 5
    Last Post: 13th July 2007, 21:42
  5. problem with linking
    By mickey in forum Qt Programming
    Replies: 49
    Last Post: 12th August 2006, 21:41

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.