Results 1 to 2 of 2

Thread: Data type error

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    72
    Thanks
    3
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60

    Unhappy Data type error

    Hello .........
    I have a simple problem i.e I wana use a varriable globaly with register keyword ......
    I mean to say
    Qt Code:
    1. class Myclass
    2. {
    3. ...........
    4. register int value;
    5. ..............
    6. }
    To copy to clipboard, switch view to plain text mode 

    but whenevr I compile it , It gives error
    error: storage class specified for ‘value’

    I don't know what is wrong ????
    anyone has any idea??????????????????????????????????
    Last edited by jpn; 27th July 2008 at 13:34. Reason: missing [code] tags

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    849
    Thanks
    6
    Thanked 162 Times in 151 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: Data type error

    you can't say "register" for variables in a struct

Similar Threads

  1. Installation on Fedora Core 4
    By jcr in forum Installation and Deployment
    Replies: 3
    Last Post: 29th January 2009, 01:34
  2. nmake error during .pro compiling
    By mattia in forum Installation and Deployment
    Replies: 5
    Last Post: 18th June 2008, 10:15
  3. Compile 4.4.0
    By LordQt in forum Installation and Deployment
    Replies: 18
    Last Post: 29th May 2008, 13:43
  4. Error compiling psql plugin
    By vieraci in forum Installation and Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 7th October 2007, 02:49
  5. dummy question(Error)
    By Masih in forum Qt Programming
    Replies: 12
    Last Post: 19th July 2007, 23:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.