Results 1 to 2 of 2

Thread: QProcess issues

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default QProcess issues

    Here is the code i am working on. http://rafb.net/p/ZZvzwR89.html

    I know it is not a professional one but i am just learning and trying to figure out things to do the better ones.

    The problem is about the QProcess. There are 3 pages at the QWizard and when the user enters the Page3 the run() is executed. run() calls some functions that run some scripts at the background. At the end of each function i am updating the progress bar. To test the code i just enabled three functions. I was hoping to see that the gui will be updated at the end of the prepare.sh script end while it is being executed. But cleanTheFiles and reboot functions also traversed so the progress bar showed %100. So it seems i am missing something. Will be happy if someone help me.
    Last edited by oguzy; 13th September 2008 at 14:33.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    129
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: QProcess issues


Similar Threads

  1. Detect First QProcess finished in a group and kill other
    By Davidaino in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 11th July 2008, 13:53
  2. QProcess exitStatus()
    By user_mail07 in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 12th June 2008, 21:51
  3. QProcess and Pipes
    By KaptainKarl in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 10th April 2007, 00:11
  4. QProcess extremely slow on Windows?
    By Pepe in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 26th March 2007, 01:25
  5. issues with kprocess and qprocess
    By soul_rebel in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 7th April 2006, 20:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.