Results 1 to 2 of 2

Thread: KPart settings?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 1 Post
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default KPart settings?

    Hi,

    I'm using okular kpart in my application. Now I was wondering if I can do something more than only showing a file in the KPart. Is it possible to disable the sidebar? Or can I connect buttons in my own application to zoom the file that's showed in the KPart?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,364
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: KPart settings?

    You can surely use the DBus interface to your part and control it through there. You can also use the whole KParts API.
    http://api.kde.org/4.1-api/kdelibs-a...l/classes.html

Similar Threads

  1. Using windows proxy settings
    By schall_l in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 22nd October 2008, 15:05
  2. QWidget Settings advanced idea
    By MarkoSan in forum Qt Programming
    Replies: 9
    Last Post: 27th March 2008, 09:41
  3. Can we save & load the settings in GUI !
    By Krish in forum Newbie
    Replies: 6
    Last Post: 26th March 2008, 15:33
  4. Tab Order Settings in a QDialog widgets
    By vinnu in forum Qt Programming
    Replies: 10
    Last Post: 21st September 2006, 16:25
  5. Replies: 4
    Last Post: 1st February 2006, 17:17

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.