Results 1 to 4 of 4

Thread: Need help: Strange behaviour

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    134
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Need help: Strange behaviour

    Hi,
    I am capturing some images from external media and sending through cable and need to display the image in my widget one by one.
    To accomplish this, i used QList<QImage>* to contain my extracted image. I am extracting the image inside the loop and adding each image to list. If i try to save the image inside the loop using QList<QImage>* instance, saves it successfully. if i try to save or display outside the loop using QList<QImage>* instance its saving as empty image.
    Can any one tell me how can i resolve this problem???


    Thank You

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    849
    Thanks
    6
    Thanked 162 Times in 151 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: Need help: Strange behaviour

    sorry, can't follow you.
    Give us some code, please.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    134
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Need help: Strange behaviour

    I fixed. Thank You
    Last edited by navi1084; 14th November 2008 at 05:03.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    134
    Thanks
    10
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Need help: Strange behaviour

    I fixed the issue. Thank You

Similar Threads

  1. Strange xml behaviour when opening the file.
    By cbarmpar in forum Qt Programming
    Replies: 5
    Last Post: 28th September 2008, 21:44
  2. qinputdialog strange behaviour
    By dreamer in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 11th May 2008, 20:29
  3. very strange behaviour
    By regix in forum Qt Programming
    Replies: 23
    Last Post: 20th July 2006, 18:38
  4. Replies: 1
    Last Post: 26th February 2006, 06:52
  5. [Qt 4.1] Strange behaviour with QTableView
    By fane in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 23rd January 2006, 07:17

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.