Results 1 to 2 of 2

Thread: graph

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    2
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default graph

    Is it possible in QWT to draw a plot with four different y axis & a single x axis in the same graph..

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    3,234
    Thanked 857 Times in 806 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: graph

    There is an unofficial patch ( http://sourceforge.net/tracker/?grou...93&atid=313693 ), but I didn't try it myself.

    Another option is to add QwtPlotScaleItems to the plot canvas. These can be as many as you like.

    Uwe

Similar Threads

  1. Graph plotting
    By steg90 in forum Qt Programming
    Replies: 13
    Last Post: 6th April 2011, 10:30
  2. Problem wirh Drag and Drop for QWT Graph
    By Ankitha Varsha in forum Qwt
    Replies: 1
    Last Post: 22nd January 2008, 12:23
  3. Signal and slot connection graph
    By fahlen in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 27th November 2007, 13:47
  4. Line Graph
    By sabeesh in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 24th July 2007, 09:13
  5. Threading and plotting graph in same program.
    By sar_van81 in forum Qt for Embedded and Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2007, 20:42

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.