Results 1 to 4 of 4

Thread: Widget for data plotting

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    36
    Thanks
    2
    Qt products
    Qt3 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11

    Default Widget for data plotting

    Hi all,

    I need to start working on a widget that will plot 2D data. What I basicly have is 210 dots that I need to plot and to detect peak in that graph.

    I am wondering if someone can pont me to some examples that I can use to understand drawing in Qt4.


    Tnx,
    Benjamin

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Ukraine, Krivoy Rog
    Posts
    1,963
    Thanked 370 Times in 336 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Widget for data plotting

    maybe Qwt will help you?
    PS. there is sub forum about Qwt.
    Qt Assistant -- rocks!
    please, use tags [CODE] & [/CODE].

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    36
    Thanks
    2
    Qt products
    Qt3 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: Widget for data plotting

    I have heard about QWT. I am wondering if it can be used in commercial application.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    6,264
    Thanks
    36
    Thanked 1,518 Times in 1,388 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60 Maemo/MeeGo

    Default Re: Widget for data plotting

    Qwt is LGPL with a few exceptions, so yes, it can be used in commercial applications. More info: Qwt License, Version 1.0
    J-P Nurmi

Similar Threads

  1. QDockWidget inside another widget in the center?
    By Antebios in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 16th February 2010, 07:06
  2. Fast plotting widget
    By nemesis in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 30th June 2008, 10:12
  3. How to Open & Close a Widget ?!!
    By Fatla in forum Qt Programming
    Replies: 6
    Last Post: 13th June 2008, 20:39
  4. Tricky problem with ARGB widget / UpdateLayeredWindow
    By nooky59 in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 21st February 2008, 10:35
  5. How do i get a 2-D plotting widget?
    By superutsav in forum Qt Programming
    Replies: 6
    Last Post: 12th January 2006, 09:54

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.