Results 1 to 2 of 2

Thread: copy and paste

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    14
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Question copy and paste

    I try to copy and paste some code from one creator window to another.
    It doesn't work !!!

    Does anyone know why or give a hint how it will work?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    India
    Posts
    1,042
    Thanks
    8
    Thanked 133 Times in 128 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: copy and paste

    press Ctrl 108 times.. them press C 107times, make sure you keep the number correct...it will paste then..


    GIVE SOME DAMM MORE INFO.!!

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 27th November 2014, 10:11
  2. How to copy from Excel and paste to QTableView
    By sms in forum Qt Programming
    Replies: 5
    Last Post: 7th February 2009, 04:58
  3. QTextEdit - copy and paste problems in X11
    By chezifresh in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 30th June 2008, 20:21
  4. Copy / Paste doesn't work with LineEdit
    By ia32 in forum Qt Tools
    Replies: 2
    Last Post: 5th May 2008, 22:44
  5. using cut(), copy(), paste()
    By systemz89 in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 18th December 2007, 15:47

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.