Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem using webkit with s60

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Windows

    Default Problem using webkit with s60

    Hello everyone,

    I tried using webkit on s60 by including the necessary step in .pro file as
    QT += webkit

    Just after entering this I was getting error as "Qtwebkit.lib not found".
    Probably the qtwebkit files are not built during the installation process.
    I tried reinstalling with command :
    configure -webkit -platform win32-mwc -xplatform symbian-abld
    but still getting same error.Kindly suggest.

    Thanks
    Amit

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    627
    Thanks
    3
    Thanked 89 Times in 87 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Problem using webkit with s60

    There are few things you can continue with.
    1. Check that webkit lib is present in your qt libs folder.
    2. Check you can create/run a simple GUI app for S60.
    3. Dont forget confclean before reconfiguring.
    4. Refer INSTALL/ReadMe for extensive build options so you dont forget any component to be integrated with your qt build.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Windows

    Default Re: Problem using webkit with s60

    Thanks for your reply..

    Will the library file webkit.lib present in QT folder before installation??
    Well i am not able to find it even after the installation process.
    Other files related to webkit are present except the webkit.lib file.

    Thanks
    Amit

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    627
    Thanks
    3
    Thanked 89 Times in 87 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Problem using webkit with s60

    On my machine this is the lib folder. I can see QtWebKit.lib here.
    C:\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1_2\Epoc32\release\armv5\ lib
    And this is the bin folder. I can see QtWebKit.dll here.
    C:\Symbian\9.2\S60_3rd_FP1_2\Epoc32\release\armv5\ udeb
    And webkit lib and webkit dll

  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Windows

    Default Re: Problem using webkit with s60

    Yes on these folder webkit.lib is not there ... that is teh problem is it there for you after installation ..

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    627
    Thanks
    3
    Thanked 89 Times in 87 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Problem using webkit with s60

    No,
    On my end everything working good.
    Can you try running a simple test program on s60.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12
    Thanks
    1
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Windows

    Default Re: Problem using webkit with s60

    For me other applications on QT are running well only problem is using webkit components any header or other things are not recognized doe to unavailability of "qtwebkit.lib".

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 3rd April 2009, 23:17
  2. webkit problem
    By nice295@gmail.com in forum Qt for Embedded and Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 25th March 2009, 01:43
  3. Replies: 0
    Last Post: 19th March 2009, 13:51
  4. Grid Layout Problem
    By Seema Rao in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 4th May 2006, 12:45
  5. fftw problem
    By lordy in forum General Programming
    Replies: 1
    Last Post: 16th March 2006, 21:36

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.