Results 1 to 2 of 2

Thread: Displaying plot in main QT window

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    28
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Displaying plot in main QT window

    Would it be possible for someone please point me in the direction of a way to include a QWT plot on the main Qt form instead of as a seperate window?

    Thank you greatly

    Edit:

    Just to clarify, I have a main form with line edits, buttons and such and would like my plot displaying underneath.

    I will gladly do the legwork in piecing a solution together from documentation, I am just unsure as to what I should be searching for.
    Last edited by Gavin Harper; 23rd August 2010 at 13:30.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    3,241
    Thanked 860 Times in 809 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows

    Default Re: Displaying plot in main QT window

    There is nothing special for a QwtPlot Widget compared to any other QWidget.

    Uwe

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 16th May 2010, 16:21
  2. Replies: 11
    Last Post: 11th August 2008, 09:14
  3. Problem displaying my main window
    By Salazaar in forum Newbie
    Replies: 104
    Last Post: 16th January 2008, 14:01
  4. New to QT, problem displaying main window...
    By McCall in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 15th June 2007, 14:27
  5. Replies: 15
    Last Post: 23rd March 2007, 16:16

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.