Results 1 to 16 of 16

Thread: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Greetings everyone!

    does any one have a success with combining Microsoft Visual Studio 2010 with Qt Visual Studio Add-in?

    I have tried to use MSVS2010 with Qt VS Add-in 1.1.5, but no luck.

  2. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  3. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    2,447
    Thanks
    6
    Thanked 348 Times in 333 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    I tried with a beta version of VS2010 and it didn't seem to work. Then again, I didn't see much in 2010 that suggested it was worth the purchase to anyone who already has 2008, so I since gone back to that version.

  4. The following user says thank you to squidge for this useful post:


  5. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by squidge View Post
    I tried with a beta version of VS2010 and it didn't seem to work. Then again, I didn't see much in 2010 that suggested it was worth the purchase to anyone who already has 2008, so I since gone back to that version.
    but I bought version VS2010

  6. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  7. #4
    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    1,021
    Thanks
    62
    Thanked 260 Times in 246 Posts
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Android

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Maybe you should try a newer version, as far as i know the VS2010 support was added in VS Add-in 1.1.6 and the latest is VS Add-in 1.1.7.

  8. The following user says thank you to Zlatomir for this useful post:


  9. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by Zlatomir View Post
    Maybe you should try a newer version, as far as i know the VS2010 support was added in VS Add-in 1.1.6 and the latest is VS Add-in 1.1.7.
    I tried a VS Add-in 1.1.7 but Did not work.

    But Where can I get a VS Add-in 1.1.7?

  10. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  11. #6
    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    1,021
    Thanks
    62
    Thanked 260 Times in 246 Posts
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Android

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by NewLegend View Post
    But Where can I get a VS Add-in 1.1.7?
    You have the link in my first post.

  12. The following user says thank you to Zlatomir for this useful post:


  13. #7
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by Zlatomir View Post
    You have the link in my first post.
    I'm sorry, I mean VS Add-in 1.1.6

  14. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  15. #8
    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    1,021
    Thanks
    62
    Thanked 260 Times in 246 Posts
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Android

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Here there are all of them.

  16. The following user says thank you to Zlatomir for this useful post:


  17. #9
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by Zlatomir View Post
    Here there are all of them.
    Did not work.

  18. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  19. #10
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    2,447
    Thanks
    6
    Thanked 348 Times in 333 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Please define "did not work"

  20. The following user says thank you to squidge for this useful post:


  21. #11
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by squidge View Post
    Please define "did not work"
    VS 2010 did not work with VS-Add-1.1.6 and VS-Add-in 1.1.7.

  22. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  23. #12
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,364
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Does "did not work" mean the IDE doesn't start or what exactly?
    Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

    Please ask Qt related questions on the forum and not using private messages or visitor messages.


  24. The following user says thank you to wysota for this useful post:


  25. #13
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by wysota View Post
    Does "did not work" mean the IDE doesn't start or what exactly?
    When I install VS-Add-in-1.1.7 on the VS 2010,
    I see this error:



    But the install is a natural with the VS 2008.
    Last edited by NewLegend; 17th October 2010 at 16:35.

  26. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  27. #14
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    2,447
    Thanks
    6
    Thanked 348 Times in 333 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    That's V1.1.0, try version V1.1.7 instead.

  28. The following user says thank you to squidge for this useful post:


  29. #15
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    71
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Quote Originally Posted by squidge View Post
    That's V1.1.0, try version V1.1.7 instead.
    I try version V1.1.7 and 1.1.6

  30. The following user says thank you to NewLegend for this useful post:


  31. #16
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    2,447
    Thanks
    6
    Thanked 348 Times in 333 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: HowTo get work Microsoft VS 2010 and Qt Visual Studio Add-in?

    Maybe visual studio didn't install correctly, did you try reinstalling it from the media?

  32. The following user says thank you to squidge for this useful post:


Similar Threads

  1. qmake and Microsoft Visual Studio project filters
    By erik in forum Installation and Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 11th January 2013, 06:13
  2. Visual Studio Plugin (1.1.6) crashes Visual Studio (2010)
    By mboeni in forum Installation and Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 11th October 2010, 16:46
  3. Replies: 1
    Last Post: 20th September 2010, 16:49
  4. Plan for Visual Studio 2010 (MSVC 2010)?
    By Vinzz in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 18th April 2010, 17:42
  5. Replies: 3
    Last Post: 14th December 2009, 08:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.