Results 1 to 2 of 2

Thread: Rich Text Format

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    New Delhi,India
    Posts
    226
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Rich Text Format

    Hi,

    I want to create a form wherein with each text box or text area would have a rich text format attached.
    Is it possible in QT to have anything like that developed.

    Thanking you,
    Kapil
    All you have to decide is what to do with the time that is given to you

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,363
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Rich Text Format

    QTextEdit does that.

Similar Threads

  1. Unhandled exception in qatomic
    By NewGuy in forum Qt Programming
    Replies: 14
    Last Post: 23rd July 2013, 10:49
  2. visible text of textedit
    By regix in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 26th June 2006, 10:02
  3. QTextEdit API questions (plain text)
    By Gaspar in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 16th May 2006, 07:03
  4. Painting Rich Text
    By xanthine in forum Qt Programming
    Replies: 7
    Last Post: 16th April 2006, 00:35
  5. Rich Text Tale Vol1 : Background colors
    By fullmetalcoder in forum Qt Programming
    Replies: 37
    Last Post: 9th February 2006, 16:05

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.