Results 1 to 3 of 3

Thread: Entry Point Not Found when run example simpledommodel debug version

  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hangzhou, China
    Posts
    10
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60 Maemo/MeeGo

    Smile Entry Point Not Found when run example simpledommodel debug version

    When run simpledommodel debug version on windows platform with Qt 4.7, it will not run and show a message box tell me "Entry Point Not Found"
    entrynotfound.jpg

    I know the symbol entry is not found in QtCored4.dll but i do not know why it is.
    I sure in my OS there is only one version QtCored4.dll.

    I compiled my windows qt I only add "-platform win32-msvc2010" configuration. The other settings are default.

    Anyone encounter it? And who can tell me the method to only compile QtCore4d.dll?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    UK
    Posts
    2,447
    Thanks
    6
    Thanked 348 Times in 333 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Entry Point Not Found when run example simpledommodel debug version

    If you are sure you only have one QtCored4.dll on your system, then ensure that version is compatible with the application trying to use it. Versions of QtCore build with Visual Studio are not compatible with applications build with MinGW, and vice versa.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hangzhou, China
    Posts
    10
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    MacOS X Unix/X11 Windows Symbian S60 Maemo/MeeGo

    Default Re: Entry Point Not Found when run example simpledommodel debug version

    I see the last modify time of QtCored4.dll to determine which is compiled with spec of win32-msvc2010. Are there any other method to determine?
    The result is the QtCored4.dll are 2 files and one is located in e:\qt\2010.05\qt\lib , the other locates in e:\qt\2010.05\qt\bin . But they are same and they have same modify time.
    So I am sure it is msvc2010 spce version that is just compiled 2 days ago. if it is mingw version its time should be last year.

Similar Threads

  1. Entry point not found
    By feraudyh in forum Installation and Deployment
    Replies: 3
    Last Post: 2nd July 2010, 13:12
  2. Procedure entry point not found
    By Ishmael in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 11th October 2009, 08:15
  3. Procedure entry point not found
    By Ishmael in forum Installation and Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 9th October 2009, 18:57
  4. Replies: 0
    Last Post: 6th August 2009, 18:35
  5. Entry point not found after compiling with Qt 4.2
    By mace in forum Installation and Deployment
    Replies: 6
    Last Post: 10th October 2006, 12:24

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.