Results 1 to 1 of 1

Thread: qmake x64 for windows

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default qmake x64 for windows

    Hi,

    i want to use qmake for 64 bit.i am using qt 4.7.1 and windows xp 64 bit, VS2008.

    Thanks
    Ashish

  2. The following 2 users say thank you to ashishbme for this useful post:

    stevensreese (24th May 2013), veradickson (10th May 2013)

Similar Threads

  1. qmake problem with application icon in windows
    By dashesy in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 12th June 2017, 05:33
  2. Problem qmake-ing a file.py (on windows)
    By Amelie in forum Newbie
    Replies: 0
    Last Post: 22nd February 2011, 15:43
  3. Where i can find qmake in Windows Vista?
    By priya in forum Newbie
    Replies: 4
    Last Post: 1st September 2010, 07:05
  4. qmake can't process project file on windows
    By s-troz in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 25th October 2008, 14:51
  5. can't create qmake when installing at windows XP with win32-g++
    By owen_263 in forum Installation and Deployment
    Replies: 4
    Last Post: 31st March 2008, 07:39

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.