Results 1 to 2 of 2

Thread: Multiple instances of QWebView

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Qt products
    Qt4

    Default Multiple instances of QWebView

    Is it possible to have multiple istances of a QwebView?
    I want the program to to be able to load multiple page at the same time.
    I should start load to load a page, and while loading it should start loading another page!

    Thank you!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,364
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Multiple instances of QWebView

    The easiest way to find out is to try it and see.
    Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

    Please ask Qt related questions on the forum and not using private messages or visitor messages.


Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 1st July 2010, 12:02
  2. Chaining QIODevice Instances
    By wswartzendruber in forum Newbie
    Replies: 9
    Last Post: 29th July 2009, 20:23
  3. Replies: 1
    Last Post: 30th December 2008, 13:28
  4. Replies: 1
    Last Post: 1st February 2008, 18:55
  5. Multiple program instances
    By scwizard in forum Qt Programming
    Replies: 13
    Last Post: 1st April 2007, 17:42

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.