Results 1 to 2 of 2

Thread: Active Directory and Qt

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Active Directory and Qt

    I want to get login and password from Active Directory in Qt application
    how can I do that ?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    5,372
    Thanks
    28
    Thanked 975 Times in 912 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Active Directory and Qt

    Qt itself doesn't offer such functionality. Either you will have to use some 3rd party library or implement LDAP query yourself.

Similar Threads

  1. QDirModel - show directory ".."?
    By jamd in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 23rd April 2009, 20:51
  2. Difference a file and a directory
    By xgoan in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 11th August 2006, 13:02
  3. create file in another directory
    By raphaelf in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 16th February 2006, 11:04
  4. Am I the only one with "make" error ?
    By probine in forum Installation and Deployment
    Replies: 1
    Last Post: 13th February 2006, 13:54
  5. QT Service and working directory
    By Lele in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 23rd January 2006, 12:46

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.