Results 1 to 2 of 2

Thread: QWebPage fails to load, problems with WWW page rendering

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wroclaw, Poland
    Posts
    72
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default QWebPage fails to load, problems with WWW page rendering

    Hi,
    I'm facing problems with downloading some WWW page.
    Qt Code:
    1. int main(int argc, char *argv[])
    2. { QApplication app(argc, argv);
    3. setProxy();
    4.  
    5. QWebView view;
    6. QWebPage stWebPage;
    7. view.setPage(&stWebPage);
    8.  
    9. QWebSettings::globalSettings()->setAttribute(QWebSettings::AutoLoadImages,false);
    10. //stWebPage.mainFrame()->load(QUrl("http://www.google.pl/"));
    11. //stWebPage.mainFrame()->load(QUrl("http://doc.qt.nokia.com/4.7-snapshot/qmainwindow.html#public-slots"));
    12. stWebPage.mainFrame()->load(QUrl("http://www.proline.pl/?p=AMD+X4+II+965+AM3+B"));
    13. view.show();
    14. return app.exec();
    15. }
    To copy to clipboard, switch view to plain text mode 

    Works fine with two first links, so its not Network related errors. Its rather site fault.
    If I download WWW page code with QNetworkAccessManager.get() - its look ok. But after setting it into QWebFrame - view is incorrect. I mean, only left side of page is somehow visible.
    So still, problem is with page code (or some JavaScript test against web crawlers).
    Any idea why? I need to download page and parse it to extract some data.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Wroclaw, Poland
    Posts
    72
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: QWebPage fails to load, problems with WWW page rendering

    Interesting. When I run this code on my home computer - all worked properly. So it seem that problem lies in my corporate network (proxy is working fine).

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 27th November 2014, 22:28
  2. Load a simple Page after the Main Page.
    By mrhevor in forum Qt Quick
    Replies: 1
    Last Post: 27th September 2011, 11:32
  3. QWebview fails to load page css on windows xp
    By marwyn in forum Qt Programming
    Replies: 16
    Last Post: 26th August 2011, 15:24
  4. Video Rendering fails inside QGraphicsScene
    By sschilz in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 30th August 2010, 22:29

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.