Results 1 to 6 of 6

Thread: Google AdSense in application

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Poland/UK
    Posts
    28
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Google AdSense in application

    Hi, I want to add Google AdSense to my program. it's possible ?

    Regards

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    7,543
    Thanks
    13
    Thanked 1,577 Times in 1,506 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows
    Wiki edits
    17

    Default Re: Google AdSense in application

    You can display a web page in a Qt application so you should be able to display advertising from Google (as long as their T&Cs permit).

  3. #3
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Poland/UK
    Posts
    28
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Google AdSense in application

    Thank you very much

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Alameda, CA, USA
    Posts
    4,053
    Thanks
    233
    Thanked 649 Times in 639 Posts
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android

    Default Re: Google AdSense in application

    And how does this comment in any way help to answer the original poster's now 5 1/2 year old question? You could have made a much better impression with your first post if you had said something useful.
    <=== The Great Pumpkin says ===>
    Please use CODE tags when posting source code so it is more readable. Click "Go Advanced" and then the "#" icon to insert the tags. Paste your code between them.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    225
    Thanks
    18
    Thanked 14 Times in 13 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Google AdSense in application

    It's a spambot.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Alameda, CA, USA
    Posts
    4,053
    Thanks
    233
    Thanked 649 Times in 639 Posts
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android

    Default Re: Google AdSense in application

    Ah, true. I didn't notice the embedded link. On my browser, they don't show up until you mouse over them. I'll report it.
    <=== The Great Pumpkin says ===>
    Please use CODE tags when posting source code so it is more readable. Click "Go Advanced" and then the "#" icon to insert the tags. Paste your code between them.

Similar Threads

  1. Google Analytics for QT
    By ibingame in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 8th August 2012, 11:24
  2. How to use google calendar's api in Qt application ?
    By kellen851105 in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 29th March 2010, 13:24
  3. Does anyone know google earth?
    By miaoliang in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 30th November 2006, 12:48

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.