Results 1 to 2 of 2

Thread: grid color in QTableView

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangalore
    Posts
    658
    Thanks
    116
    Thanked 42 Times in 41 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default grid color in QTableView

    Hi friends,

    Im having a small problem with QTableView (look wise)

    i set thye StyleSheet value to

    Qt Code:
    1. selection-background-color: blue;
    2. background-color: rgb(39, 42, 49);
    3. font: 1em;
    4. color: white;
    5. }
    To copy to clipboard, switch view to plain text mode 

    and the tableview color will be in dark blue ..
    but i want the grid lines of the TableView to be in white in color ..
    specifically i couldnt able to find any call for that ..

    can anyone please kindly help me to set the color of the lines in QTableView

    Thks in advance ..

    Thanks & Regards,
    Last edited by wagmare; 27th February 2013 at 14:11. Reason: code
    "Behind every great fortune lies a crime" - Balzac

  2. #2
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Iran, Tehran
    Posts
    76
    Thanks
    17
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Windows

    Default Re: grid color in QTableView

    Last edited by Ashkan_s; 27th February 2013 at 15:04. Reason: updated contents

  3. The following user says thank you to Ashkan_s for this useful post:

    wagmare (28th February 2013)

Similar Threads

  1. Grid QTableView horizontal only
    By estanisgeyer in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 11th September 2009, 16:14
  2. QTableWidget, grid color bug?
    By greenvirag in forum Qt Programming
    Replies: 6
    Last Post: 18th June 2009, 10:38
  3. Best Qt class for a dynamic color grid
    By josiah42 in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 7th January 2009, 20:13
  4. How to fill the grid with the color?
    By merry in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 18th June 2007, 11:10
  5. Suggestions Anyone:QTableView Grid
    By locus in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 23rd January 2007, 08:01

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.