Results 1 to 2 of 2

Thread: How to solve the runtime error?

  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Smile How to solve the runtime error?

    When I run my program,it always show the problem that this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way? What should I do to solve this problem.Thank you very much!

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sta. Eugènia de Berga (Vic - Barcelona - Spain)
    Posts
    869
    Thanks
    69
    Thanked 59 Times in 57 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: How to solve the runtime error?

    Hi,

    Build it on Debug mode and debug your application until it crashes. Then take a look at the call stack to determine wich call produces the crash.
    Òscar Llarch i Galán

Similar Threads

  1. How to solve this error
    By shivendra46d in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 16th January 2014, 12:42
  2. What is this error and how to solve it?
    By satya@sipl in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 26th July 2012, 09:04
  3. How to solve gmake error?
    By robertchoi in forum Qt for Embedded and Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 1st February 2012, 05:17
  4. Replies: 1
    Last Post: 25th September 2010, 09:20
  5. start application: Why this error and how to solve it?
    By Colx007 in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 21st January 2008, 16:22

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.