Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with Signal and Slots

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    New Delhi,India
    Posts
    226
    Thanks
    14
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Unhappy Problem with Signal and Slots

    Hi,

    I am able to debug the program and get an '.exe' for my "ui" files created by including the "CONFIG += release" in my ".pro" filles.
    But whenever I try to create a program in Signals and Slots which uses the QObject, it gives and error and is not able to execute it.
    It execute simple GUI oriented program where not much of information exchange takes place.
    After 'make' it creates the ".exe" in release but is giving errors after that, i.e. does not run the program.
    I thought that the problem is with the program and not the QT but even if i execute the sample programs given or example from the net, it gives the same error and does not execute them. With Signals and Slots i have made a very basic program and am not able to get the output. Please suggest me a solution to it.

    Thanking you,

    Kapil

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Kirovohrad, Ukraine
    Posts
    72
    Thanks
    1
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Question Re: Problem with Signal and Slots

    Could you please post some code and the errors you get?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,363
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Problem with Signal and Slots

    Double thread.

Similar Threads

  1. How to Implement signal and slots for QAccessibleWidget
    By Rakesh_Kumar in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 30th January 2009, 06:57
  2. problem with slots
    By babu198649 in forum Newbie
    Replies: 8
    Last Post: 31st March 2008, 11:50
  3. Replies: 3
    Last Post: 15th April 2007, 19:16
  4. Signal and slots
    By villy in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 12th January 2007, 10:10
  5. Problem with signals and slots
    By conexion2000 in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 23rd March 2006, 10:20

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.