Results 1 to 2 of 2

Thread: QWebview is not working

  1. #1
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    1
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default QWebview is not working

    I m new to Qt. I have to display google maps in my app. I started with fancy browser. But it s not working. so I started my own example. I added QWebview headerfile and tried to load a Url. But it s not loading.. Code compiled but when executed i m getting blank page. It is not accepting http. Here is my code :

    QWebView *web=new QWebView(this);
    web->setGeometry(0,0,300,300);
    web->setUrl(QUrl("https://google.com"));
    web->showNormal();

    But i m getting a blank page I checked regarding this in google and found that it s because of Proxy settings. I m not technically sound. Pls help me regarding this. I want to connect to proxy regarding this. I m using Qt4.7 n windows and MSVC compiler. Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    7,677
    Thanks
    13
    Thanked 1,596 Times in 1,524 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows
    Wiki edits
    17

    Default Re: QWebview is not working

    Have you tried a plain HTTP site like this one?
    Are you using a Qt built with SSL support?
    Do you have the OpenSSL libraries available to support SSL?
    The official Windows binaries were built to link against existing OpenSSL libraries at run time last time I checked.
    Last edited by ChrisW67; 2nd August 2014 at 22:54. Reason: updated contents

Similar Threads

  1. Print is Not working by using QWebView
    By swarajbindu in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 21st January 2013, 11:50
  2. Is QWebView class working in Qt 5.0.0? Please HELP
    By vakhobiz in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 15th September 2012, 15:08
  3. QWebView Images with UNC path not working
    By michael. in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 2nd March 2012, 09:46
  4. QWebView Ctrl+C for copy isn't working, how to fix ?
    By rsilva in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 13th September 2011, 14:42
  5. CSS cursor property not working inside QWebView
    By ynonp in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 31st August 2011, 00:39

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.