Results 1 to 4 of 4

Thread: How to create and delete QCompleter's same object multiple times?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    6
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Unix/X11

    Default How to create and delete QCompleter's same object multiple times?

    Hello Everyone,

    I don't know much more about QCompleter.
    Can somebody help me to understand " How QCompleter exactly work"?
    And how can I create and delete QCompleter's same object multiple times?


    Thanks,

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    7,551
    Thanks
    13
    Thanked 1,579 Times in 1,508 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows
    Wiki edits
    17

    Default Re: How to create and delete QCompleter's same object multiple times?

    QCompleter watches the widget it is attached to and looks up the value in the completer's model when the text changes. The completer then displays the result(s) in whatever format it has been configured to use.

    And how can I create and delete QCompleter's same object multiple times?
    Sorry, no idea what you mean.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    6
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: How to create and delete QCompleter's same object multiple times?

    Thanks for your reply,

    Actually, I want a completer, set on Qlineedit.
    Qlineedit should hold comma separated value like:
    c,c++,php,python,qt........
    when I enter c, the completer should give me list of both c and c++. On entering any of them(c/c++), then I want to enter "," and then "p".
    So the completer should give me again two option(php and python).

    That's why I'm asking to you that how to use QCompleter's same object many time?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    7,551
    Thanks
    13
    Thanked 1,579 Times in 1,508 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows
    Wiki edits
    17

    Default Re: How to create and delete QCompleter's same object multiple times?

    Have a look at this
    http://www.mimec.org/node/304

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 3rd March 2015, 17:53
  2. Running Thread multiple Times
    By totosugito in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 6th February 2015, 08:56
  3. How to use a class multiple times?
    By xtlc in forum Newbie
    Replies: 5
    Last Post: 8th August 2013, 15:48
  4. Contex menu appear multiple times
    By kubas in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 7th September 2009, 14:55
  5. Replies: 4
    Last Post: 19th February 2009, 11:10

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.