Results 1 to 3 of 3

Thread: Drag and drop indicator

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11

    Default Drag and drop indicator

    How can I get the indicator to show up between two rows rather than a box around one of the rows?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,363
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Drag and drop indicator

    Could you provide more info? Are you using the model-view approach? Make sure flags() returns ItemIsDropEnabled for an invalid model index.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    6
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    MacOS X Unix/X11

    Default Re: Drag and drop indicator

    I got an answer back from Trolltech in a similar thread...

    see:
    http://www.qtcentre.org/forum/showth...eferrerid=3447

Similar Threads

  1. Drag and Drop
    By allensr in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 11th December 2006, 20:50
  2. Replies: 7
    Last Post: 8th September 2006, 16:19
  3. Drag and drop outside the application
    By jpn in forum Newbie
    Replies: 7
    Last Post: 27th August 2006, 15:37
  4. Drag and drop revisited
    By Big Duck in forum Newbie
    Replies: 2
    Last Post: 30th June 2006, 16:41
  5. Drag 'n Drop problem
    By kiker99 in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 16th January 2006, 16:35

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.