Results 1 to 1 of 1

Thread: Change color depth

  1. #1
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    3
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Unix/X11

    Default Change color depth

    Is it possible to change color depth of the application to 8 bit grayscale ?
    This is what my device supports.
    Currently i'm starting the application with -platform offscreen, and then grabbing each frame, convert it from RGB to Grayscale, and sent to the display device.
    The operation takes a lot of CPU power.
    How can i make the application starts in Grayscale mode so i can get the frames already in 8 bit grayscale ?
    Last edited by sashoks34; 28th March 2016 at 10:41.

Similar Threads

  1. 32 bit color depth
    By Bandorka in forum Qt Programming
    Replies: 0
    Last Post: 17th May 2014, 19:49
  2. Change in color map?
    By bigjoeystud in forum Qwt
    Replies: 4
    Last Post: 8th September 2010, 21:00
  3. Replies: 3
    Last Post: 22nd January 2010, 17:46
  4. Image 32 bit depth to 8 bit depth
    By ^NyAw^ in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 2nd September 2008, 10:35
  5. how to change backgroup color, button color and shape?
    By lzha022 in forum Qt Programming
    Replies: 10
    Last Post: 16th June 2008, 23:25

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.