Results 1 to 3 of 3

Thread: ToolTip is not working

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Hyderabad
    Posts
    86
    Thanks
    17
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11

    Default ToolTip is not working

    Hi,

    I am facing issue when setting tooltip for QPushButton.
    It is working for desktop, but we are facing issue with our arm device.

    Our device is IMX6 SoloLite,and we are facing issue when running in device tooltip is not visible.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Hyderabad
    Posts
    86
    Thanks
    17
    Qt products
    Qt4 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11

    Default Re: ToolTip is not working

    Hi,,

    could you please give solution to above question

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Graz, Austria
    Posts
    8,420
    Thanks
    37
    Thanked 1,545 Times in 1,495 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: ToolTip is not working

    I am pretty sure if someone knew they would have posted an answer.

    Doesn't mean nobody knows, but it has only been 6 hours, some users of this forum might have just started their work day, or might visit the forum after work.
    Some users even just visit every couple of days.

    Cheers,
    _

Similar Threads

  1. Tooltip
    By ich in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 19th November 2014, 18:52
  2. Regarding tooltip
    By ashishsaryar in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 24th December 2011, 09:32
  3. Tooltip in Qwt
    By Ankitha Varsha in forum Qwt
    Replies: 5
    Last Post: 8th December 2009, 13:07
  4. Tooltip-like widget
    By momesana in forum Qt Programming
    Replies: 5
    Last Post: 4th October 2007, 19:33
  5. ToolTip....
    By merry in forum Qt Programming
    Replies: 27
    Last Post: 3rd August 2007, 11:42

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.