Results 1 to 2 of 2

Thread: swapping between the environment variables in qt creator

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default swapping between the environment variables in qt creator

    I have two library versions of opencv setup on my windows pc.

    in Qmake I can build my opencv cpp code without errors, but I can only run the code successfully using the most recent opencv environmental variable in the path. How can I switch the environmental variable in qt creator to any of my libraries.

    thanks

    BT

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,363
    Thanks
    3
    Thanked 5,012 Times in 4,791 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: swapping between the environment variables in qt creator

    You can setup multiple run configurations for your project (Projects -> Name of kit you use -> Run) where each of them has different environment configured.
    Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

    Please ask Qt related questions on the forum and not using private messages or visitor messages.


Similar Threads

  1. Environment variables and qmake
    By Zingam in forum Qt Tools
    Replies: 4
    Last Post: 27th July 2012, 03:22
  2. Replies: 1
    Last Post: 25th February 2011, 15:08
  3. Replies: 0
    Last Post: 24th November 2010, 11:11
  4. Environment variables in project .includes?
    By Karmaflute in forum Qt Tools
    Replies: 4
    Last Post: 26th November 2009, 00:59
  5. Accessing Environment Variables
    By mhoover in forum Qt Programming
    Replies: 6
    Last Post: 21st September 2006, 15:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.