Results 1 to 2 of 2

Thread: C++ Qt and Boost Multi-precision

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4

    Default C++ Qt and Boost Multi-precision

    I created a C++ program in Xcode that had to be capable of dealing with extremely large numbers. I was able to download Boost Multi-precision and link it to Xcode and my program ran perfectly, able to deal with the large numbers I needed it to deal with. However, I've also recently begun to use Qt to construct my GUI for my C++ program, and have no idea how to use Boost in conjunction with Qt. Can anyone please help? Many thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Alameda, CA, USA
    Posts
    4,197
    Thanks
    237
    Thanked 668 Times in 658 Posts
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Windows Android

    Default Re: C++ Qt and Boost Multi-precision

    Simply include the appropriate Boost header files in the code where you want to use them. You can add an include path in Qt Creator so you don't have to type the entire path in the #include statement. If you are not using the built-in Boost Multiprecision back end, you will also need to provide the back end library to be linked in. Boost Multiprecision itself is a template library, so there is no link library needed for that, only for the back end. See the Boost docs.
    Last edited by d_stranz; 3rd January 2019 at 22:11.
    <=== The Great Pumpkin says ===>
    Please use CODE tags when posting source code so it is more readable. Click "Go Advanced" and then the "#" icon to insert the tags. Paste your code between them.

Similar Threads

  1. set float precision
    By saman_artorious in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 29th May 2013, 09:08
  2. how to set double precision
    By saman_artorious in forum Qt Programming
    Replies: 4
    Last Post: 28th February 2013, 01:48
  3. QPolygonF precision?! is it possible?!
    By fatecasino in forum Newbie
    Replies: 11
    Last Post: 27th January 2011, 03:36
  4. double precision or what?
    By mickey in forum General Programming
    Replies: 7
    Last Post: 20th February 2007, 21:01
  5. precision problem - Help pls
    By munna in forum General Programming
    Replies: 7
    Last Post: 26th May 2006, 05:00

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.