Results 1 to 2 of 2

Thread: Newbie question: All Qt-based applications didn't show their GUI

  1. #1
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    1
    Platforms
    Windows

    Default Newbie question: All Qt-based applications didn't show their GUI

    I have some bunch of Qt-based softwares (such us VLC, Calibre, Krita, Mendeley Desktop, MalwareByte, Free Download Manager) which run in the background but not show any GUI in a Windows 10 machine. All related qt*.dll are available in their respective folders. I did tried to install/uninstall, but the problem persists.

    But, I have other Qt-based softwares are running well (Octave, Anaconda).

    I think the problem is related with the GUI setting of either Octave or Anaconda.

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    408
    Thanks
    9
    Thanked 52 Times in 50 Posts
    Qt products
    Qt4 Qt5
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Newbie question: All Qt-based applications didn't show their GUI

    Hi, a colleague had some strange problems in the past that were caused by programs that modified some of the PATH variables.
    You could check with Dependency Walker if the programs really load the Qt DLLs from their own directory.

    Ginsengelf

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 16th March 2017, 02:21
  2. Replies: 3
    Last Post: 4th July 2012, 21:55
  3. REAL Newbie question -- where to go from here?
    By scott_hollen in forum Newbie
    Replies: 4
    Last Post: 21st January 2011, 08:35
  4. Replies: 3
    Last Post: 28th August 2009, 13:45
  5. Newbie threading question
    By deepayan in forum Qt Programming
    Replies: 17
    Last Post: 16th April 2007, 00:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.