Results 1 to 2 of 2

Thread: Qwt build error in VS2015

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    2
    Qt products
    Qt5
    Platforms
    Windows

    Default Qwt build error in VS2015

    I am getting the following error:
    C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\V140\Microsoft.Cp pBuild.targets(1189,5): warning MSB8012: TargetPath(D:\DAN\QWT\QwtPjts\SimplePlot\SimplePlo t\debug\Simple.exe) does not match the Linker's OutputFile property value (D:\DAN\QWT\QwtPjts\SimplePlot\SimplePlot\debug\Si mplePlot.exe). This may cause your project to build incorrectly. To correct this, please make sure that $(OutDir), $(TargetName) and $(TargetExt) property values match the value specified in %(Link.OutputFile).
    1>C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft.Cpp\v4.0\V140\Microsoft.Cp pBuild.targets(1191,5): warning MSB8012: TargetName(Simple) does not match the Linker's OutputFile property value (SimplePlot). This may cause your project to build incorrectly. To correct this, please make sure that $(OutDir), $(TargetName) and $(TargetExt) property values match the value specified in %(Link.OutputFile).

    while building main.cpp in VS2015.

    main.cpp:
    #include <qapplication.h>
    #include <qwt_plot.h>
    #include <qwt_plot_curve.h>
    #include <qwt_plot_grid.h>
    #include <qwt_symbol.h>
    #include <qwt_legend.h>

    int main(int argc, char *argv[])
    {
    QApplication a(argc, argv);

    QwtPlot plot;
    plot.setTitle("Plot Demo");
    plot.setCanvasBackground(Qt::white);
    plot.setAxisScale(QwtPlot::yLeft, 0.0, 10.0);
    plot.insertLegend(new QwtLegend());

    QwtPlotGrid *grid = new QwtPlotGrid();
    grid->attach(&plot);

    QwtPlotCurve *curve = new QwtPlotCurve();
    curve->setTitle("Some Points");
    curve->setPen(Qt::blue, 4),
    curve->setRenderHint(QwtPlotItem::RenderAntialiased, true);

    QwtSymbol *symbol = new QwtSymbol(QwtSymbol::Ellipse,
    QBrush(Qt::yellow), QPen(Qt::red, 2), QSize(8, 8));
    curve->setSymbol(symbol);

    QPolygonF points;
    points << QPointF(0.0, 4.4) << QPointF(1.0, 3.0)
    << QPointF(2.0, 4.5) << QPointF(3.0, 6.8)
    << QPointF(4.0, 7.9) << QPointF(5.0, 7.1);
    curve->setSamples(points);

    curve->attach(&plot);

    plot.resize(600, 400);
    plot.show();

    return a.exec();
    }
    Attached Files Attached Files
    Last edited by dan1973; 21st January 2020 at 10:55. Reason: updated contents

Similar Threads

  1. Can't find QElapsedTimer in VS2015
    By CodeSlapper in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 30th November 2017, 00:41
  2. Qt Static Build - Build error g++
    By dan3460 in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 6th September 2017, 10:19
  3. How to compile Qt 5.8 statically with PostgreSQL plugin in VS2015
    By moabi in forum Installation and Deployment
    Replies: 0
    Last Post: 20th March 2017, 08:17
  4. Replies: 14
    Last Post: 2nd August 2015, 23:07
  5. Vs2015
    By Alundra in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 30th July 2015, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.