Results 1 to 2 of 2

Thread: Subclassing

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    157
    Thanks
    12
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Qt products
    Qt3 Qt4

    Default Subclassing

    Hai guys,

    I am new to Qt .I have always used the Qt in designer approach , at the same time i want to learn more in Qt with C++ approach. as i very crazzy about C++
    Could u please explain any simple Qt.3.3.4 Example code [ with explanation ] for Subclassing

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    5,372
    Thanks
    28
    Thanked 975 Times in 912 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4
    Platforms
    Unix/X11 Windows

    Default Re: Subclassing

    Read this: http://doc.trolltech.com/3.3/designer-manual-6.html
    Especially the "Creating the Subclass" section.

Similar Threads

  1. Subclassing QLineEdit and suppress signal textChanged
    By Lykurg in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 15th February 2008, 18:40
  2. Replies: 2
    Last Post: 14th February 2008, 21:06
  3. QDir Subclassing
    By Oleg in forum Qt Programming
    Replies: 9
    Last Post: 31st October 2007, 13:03
  4. Problem in SubClassing QTableItem.
    By sumsin in forum Qt Programming
    Replies: 3
    Last Post: 22nd May 2006, 11:21
  5. Subclassing QScrollView
    By sumsin in forum Qt Programming
    Replies: 13
    Last Post: 16th March 2006, 15:20

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.