Results 1 to 3 of 3

Thread: Qprocess Help

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    13
    Thanks
    4
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Qprocess Help

    hey guys,

    I have a code that extracts a region of interest from a picture, i need to run it on a choosen image, and see the result in the same window. From reading the assisant files, i think QProcess will handle this, so how can i load this sinlge image and specify that i wanna run the code on it and display the result ,which will be in an image format??


    Note: i put a Line edit and a toolbutton, on clicking the toolButton,it should go to a directory from which i can choose the image and the directory can then appear in the lineEdit.


    thnx in advance

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    33,364
    Thanks
    3
    Thanked 5,014 Times in 4,792 Posts
    Qt products
    Qt3 Qt4 Qt5 Qt/Embedded
    Platforms
    Unix/X11 Windows Android Maemo/MeeGo
    Wiki edits
    10

    Default Re: Qprocess Help

    Is the "code" a separate application? How does it pass the extracted data to its environment?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    13
    Thanks
    4
    Qt products
    Qt4
    Platforms
    Windows

    Default Re: Qprocess Help

    the code is in RAVL, the code handles everything, the only thing that i need to do through QT is choose the picture through the interface and the result of the code is to be shown too.

Similar Threads

  1. Questions about kill() and start() of QProcess
    By mp33919 in forum Qt Programming
    Replies: 5
    Last Post: 23rd June 2007, 13:00
  2. QProcess and Pipes
    By KaptainKarl in forum Qt Programming
    Replies: 1
    Last Post: 9th April 2007, 23:11
  3. QProcess extremely slow on Windows?
    By Pepe in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 26th March 2007, 00:25
  4. problem with qprocess
    By deekayt in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2006, 13:30
  5. QProcess in a QThread
    By chombium in forum Qt Programming
    Replies: 2
    Last Post: 11th January 2006, 15:52

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Digia, Qt and their respective logos are trademarks of Digia Plc in Finland and/or other countries worldwide.